O nama
Supranet je jedna od vodećih tvrtki u regiji specijaliziranih za poslove projektiranja, implementacije i razvoja pasivnih telekomunikacijskih mreža.
Vizija
Biti prvi. Za Supranet telekomunikacijska mreža više je od fizičkih materijala od kojih se sastoji. Ona je kralježnica i sržna komponenta svakog suvremenog poslovanja. Vizija Supraneta su sigurne, pouzdane, brze, skalabilne, uređene, učinkovite, jednostavno upravljane i nadgledane telekomunikacijske mreže.

Misija
Supranet ima vodeću ulogu u projektiranju, implementaciji i razvoju zahtjevnih telekomunikacijskih mreža, bile one infrastruktura za računalnu, telefonsku, javno pristupnu ili neku drugu namjensku mrežu. Stručnjaci Supraneta projektiraju i implementiraju mreže svih razina složenosti, vrste namjene ili veličine.

Vrijednosti
Znanje o telekomunikacijskim mrežama osnovna je vrijednost Supraneta. Visokoškolovani djelatnici u procesu su neprestanog usvajanja novih znanja i tehnologija. Kao zastupnik vodećih svjetskih proizvođača telekomunikacijske opreme, Supranet ima pristup najnovijoj tehnologiji, trendovima i saznanjima. Svakom projektu pristupa individualno i predano. Neprestano radi na inovacijama, poboljšanjima i patentima.Osnovni podaci
Supra net d.o.o.
Majstorska 5, Zagreb
MB: 1812351
MBS: 080484807
OIB: 43340124580
ŽRN: 2484008-1102219137


Preuzimanja