Distribucija
Distribucijom i zastupanjem vodećih svjetskih proizvođača pasivne telekomunikacijske opreme Supranet svojim kupcima nudi vrhunsku opremu.
Brand-Rex
Kompanija je osnovana 1972. u Velikoj Britaniji. Do položaja vodećeg europskog proizvođača sustava strukturnog kabliranja Brand-Rex je došao prakticirajući jedinstvenu radnu filozofiju. Inovativnim dizajnom i nepriznavanjem konvencionalnih ograničenja industrije, Brand-Rex stvara mrežna rješenja najveće moguće učinkovitosti. Udruženi sa snažnom, usredotočenom distribucijskom mrežom partnera, kvalificiranom po najvišim standardima, Brand-Rex je u mogućnosti dostavljati kvalitetne proizvode, podršku i održavanje globalnoj bazi korisnika na način s kojim se ne mogu nositi konkurenti u industriji.

Telegartner
Međunarodna tvrtka osnovana u Njemačkoj koja proizvodi profesionalna rješenja za interkonekcijske tehnologije. Proizvodna linija sadrži HF koaksijalne konektore, cjelovita rješenja za strukturno kabliranje, specijalne bakrene i industrijske konektore i mnoge druge proizvode. Poslovna filozofija tvrtke zasniva se na tri jednako važna principa: kontinuirane inovacije u proizvodnim procesima, apsolutno vrhunska kvaliteta proizvoda i maksimalna usmjerenost pažnje na korisnika.

Ritall
Rittal je vodeći svjetski proizvođač komunikacijskih i strujnih ormara i kućišta za elektroničke naprave. Trenutno zapošljava više od 10.500 ljudi u 150 podružnica diljem svijeta. Rittalov zaštitni znak su kućišta koja zadovoljavaju i oduševljavaju čak i tvrtke koje posluju u ekstremnim radnim uvjetima.