Novosti
Sve novosti vezane uz naše usluge, prozvode i rješenja potražite na ovim stranicama.
Brand-Rex i ove je godine najbolji u strukturnom kabliranju.
Network Computing Awards u organizaciji Network Computing Magazina jedna je od najprestižnijih godišnjih nagrada u svijetu IT industrije. Ove godine čak 60 svjetskih tvrtki natjecalo se za titule najboljih u dvadesetak kategorija, od infrastrukture i hardvera, preko sigurnosti do danas sve cijenjenijih servisnih usluga. Dodatnu vrijednost ovoj nagradi daje podatak da je Network Computing prije svega stručan i ugledan magazin sa 17.500 čitatelja i pretplatnika, redom profesionalaca u IT industriji, a za same nagrade putem interneta je zaprimljeno više od 25.000 glasova.

Brand-Rex, ove je godine za svoj izniman doprinos u razvoju strukturnog kabliranja dobio priznanje najbolje tvrke u kategoriji strukturnog kabliranja. I to više nego zasluženo, posebno kada uzmemo u obzir da je Brand Rex, još davne 1980. godine, prvi u svijetu počeo koristiti tehnologiju upuhivanja mrežnih bakrenih i optičkih kablova komprimiranim zrakom. Tehnologija je to kojom se omogućava brzo postavljanje ili nadogradnja velikih količina mrežne infrastrukture uz znatno manje troškove, a sve bez prekida trenutnog rada mreže tijekom izvođenja radova.

Supranet koji zastupa Brand-Rex u Hrvatskoj ponovno s ponosom može istaknuti da posluje s najboljima, a kada se tome pridoda informacija da su i ostali Supranetovi partneri poput Cisca, osvojili značajna priznanja na ovogodišnjim nagradama NCA, razloga za zadovoljstvo još je i više.