Kvaliteta
Tvrtke koje su odabrale Supranet za partnera također su na vodećim pozicijama u svojoj struci.
BICSI
Supranet je član svjetske profesionalne udruge BICSI koja okuplja tvrtke koje se bave distribucijom, dizajniranjem i instalacijom kabela slabe struje. BISCI je središte za edukaciju, podršku i unapređivanje standarda na području telekomunikacijskih sustava. Naše usluge vezane uz kabliranje mreža oslanjaju se na naše partnerstvo s organizacijom BICSI, tako da našim korisnicima možemo ponuditi visoko kvalitetna rješenja.

ISO 9001:2008
Supranet posjeduje certifikat ISO 9001:2008 od 2006. godine. Certificiranje je izvršila švicarska tvrtka SGS ovlaštena za certificiranje sustava upravljanja po europskim normama. Supranet je time potvrdio da je sustav upravljanja kvalitetom u skladu s normom sustava upravljanja kvalitetom HRN EN ISO 9001:2002 (ISO 9001:2008). Certifikat vrijedi za područja: projektiranja i izvođenja telekomunikacijskih mreža i razvoj sustava za nadzor i upravljanje telekomunikacijskom infrastrukturom. Tijekom godišnjih audita certifikacijska kuća SGS utvrdila je da se sustav upravljanja u Supranetu uspješno primjenjuje.

Autodesk
Supranet je član Autodeskove mreže licenciranih programera (Autodesk Authorized Developer) te je time osigurao preduvjete za kvalitetnu izradu programskih rješenja temeljenih na Autodeskovim platformama. Uključivanjem Autodeskovih razvojnih inženjera u rane faze projekta osiguravamo čvrste temelje za svako programsko rješenje koje izvodimo.