Usluge
Supranet osigurava projektiranje, primjenu, savjetovanje, nadzor, upravljanje i održavanje telekomunikacijskih mreža svih namjena – računalnih, telekomunikacijskih, javno-pristupnih i drugih, izradu rješenja ključ u ruke te nabavu potrebne pasivne telekomunikacijske opreme.
Kabliranje mreža
Znanje o telekomunikacijskim mrežama osnovna je vrijednost Supraneta. Visokoškolovani djelatnici u procesu su neprestanog usvajanja novih znanja i tehnologija. Kao zastupnik vodećih svjetskih proizvođača telekomunikacijske opreme Supranet ima pristup najnovijoj tehnologiji, trendovima i saznanjima. Svakom projektu pristupamo individualnio i predano.

Projektiranje
Naši inženjeri sa 15 godišnjim iskustvom u projektiranju i implementaciji telekomunikacijskih mreža pomoći će u procjeni investicije, implementaciji nove ili proširenju postojeće mreže. Predvidjet će ne samo sadašnje potrebe, već će uzeti u obzir i buduće potrebe, tehnologije, aplikacije, potencijalni rast organizacije kao i moguće tehnološke promjene koje mogu utjecati na sustav.

Distribucija
Partnerima nudimo najkvalitetniju pasivnu telekomunikacijsku opremu uglednih svjetskih proizvođača. Za nas veleprodaja nije samo rutinska trgovačka aktivnost, nego partnerski odnos u kojem je kvalitetna potpora kupcima jednako važna kao i kvaliteta opreme koju se dobavlja.

Autodesk CAD/GIS
Temeljem dugogodišnjeg iskustva u projektiranju i izradi CAD/GIS rješenja naši stručnjaci osposobljeni su prilagoditi Autodeskove proizvode korisničkim potrebama te na taj način svakodnevni proces učiniti bržim, sigurnijim i otpornijim na ljudske pogreške.

MapGuide Opensource
Supranet pruža usluge savjetovanja i izrade gotovih rješenja temeljenih na ovoj platformi. Naš stručni tim osposobljen je prilagoditi MapGuide Open Source zahtjevima korisnika te od ove platforme stvoriti moćan GIS alat koji će korisnicima omogućiti pravovremeno donošenje odluka, smanjiti troškove poslovanja i poboljšati njihovu uslugu.