Vaš specijalist za elektroenergetska i EKMI rješenja!

Naša rješenja i usluge kombinacija su vrhunske tehnologije i specifičnih znanja što potvrđuju i brojke:

15+

godina uspješnog poslovanja

992+

zadovoljnih korisnika

1484+

odrađenih projekata

Supra Net

Tvrtka Supra Net je jedna od vodećih tvrtki u regiji u segmentu projektiranja, implementacije i razvoja zahtjevnih elektroenergetskih i EKMI rješenja.

U svakodnevnom poslovanju radimo na primjeni inovativnih, sigurnih i pouzdanih infrastrukturnih rješenja što potvrđuje preko 1000 zadovoljnih korisnika u Hrvatskoj i regiji.

Iza nas je 15 godina uspješnog poslovanja te više od 1500 uspješno realiziranih projekata iza kojih stoje stručni zaposlenici naše tvrtke. Snježna kraljica, Advent u Zagrebu, Ultra festival u Splitu…samo su neki od projekata čiji nas organizatori s povjerenjem odabiru iz godine u godinu.

Od početka našeg poslovanja do danas instalirali smo više od 5 000 000 metara svjetlovodnih kabela, izveli preko 1 000 000 optičkih prespoja te više od 250 000 linkova strukturnog kabliranja. Svojim korisnicima nudimo vrhunske usluge i tehnologije kroz partnerstva s vodećim svjetskim proizvođačima telekomunikacijske opreme, kontinuirano pratimo najnovije trendove na tržištu te ih implementiramo u svoje poslovanje. Konstantno radimo na inovacijama, poboljšanjima i patentima što nam omogućava realizaciju projekata u ugovorenim rokovima uz korištenje kvalitetne opreme i najsuvremenijih alata te mjernih instrumenata.

Naša rješenja i usluge kombinacija su vrhunske tehnologije i specifičnih znanja. Kontinuirano osluškujemo tržište i radimo na razvoju novih proizvoda i usluga!

Partneri
Leviton
Mercury
ABB
Schneider
Matrix
Telegartner
Rittal
Više o Supra Netu

STORM Grupa

Mi smo stručnjaci za najbolja tehnološka rješenja! Sinergijom suradnje i razmjene znanja među tvrtkama članicama Grupe nastavljamo biti pouzdan partner regionalnog gospodarstva, uz neprestano ulaganje u edukaciju zaposlenih i razvoj inovativnih informacijsko-komunikacijskih rješenja.

STORM Grupa
STORM Grupa